Workshop Systemisch werken

Balans

Balans

Wij nodigen je van harte uit om in een veilige setting aan jouw vraagstuk te werken of je aan te melden als representant.  AANMELDEN  Medeorganisator en begeleider van de opstellingen gedurende deze dag is Wouter Bosch van Systeemdynamiek.

De eerste workshop staat gepland op vrijdag 8 augustus. We werken vanuit systemisch perspectief met 4 persoonlijke- en organisatie vraagstukken, ingebracht door deelnemers. We stellen vervolgens deze vraagstukken op m.b.v. opstellingen.

Thema’s We nodigen deelnemers uit om vraagstukken in te brengen rond de volgende thema’s: relatie, ondernemerschap en ziekte & symptomen.Systemisch benaderen van een vraagstuk is een fascinerende manier van werken. Door elementen van een systeem, gerepresenteerd door mensen die niets over het eigenlijke systeem weten, ten opzichte van elkaar neer te zetten, wordt opeens de kern van de verhoudingen in een persoonlijk of organisatie vraagstuk inzichtelijk.

Deelname Naast dat we 4 vraagstukken van 4 deelnemers behandelen is er ook plaats voor 4 tot 6 deelnemers die willen participeren als representant. Een uitgelezen kans om te leren en ervaren wat systemisch benaderen betekent. Op deze dag worden er voor alle aanwezigen mogelijkheden geboden om zich te verdiepen en te ontwikkelen. Systemisch werken is diepgaand en oplossingsgericht. De ervaringen van voorgaande cliënten zijn als verrassend en constructief ervaren.

Mocht je vragen hebben neem contact op met ons:  peggy@aqua-lunacoaching.nl | 06-53 72 83 74