Bedrijvigheid

bomen met gezichtJij bent de belangrijkste schakel “Het nieuwe samenwerken is het nieuwe samenspel begrijpen… “

Breng de organisatie in beweging en creëer een klimaat waarin actief gebruik wordt gemaakt van de kracht, kennis en ideeën van de medewerkers. Het stimuleert de betrokkenheid, de samenwerking en er ontstaat spontaan een mix tussen vrijheid en verantwoordelijkheid ervaren. Als mensen de ruimte krijgen om te ervaren krijg je een team die er voor gaat, bevlogen is en betrokkenheid toont aan de organisatiedoelstellingen.

  • Ik bied krachtige workshops, trainingen en creatieve work-outs aan, die van medewerker weer het kloppend hart van de organisatie maken.
  • Trajecten waarbij de medewerkers het beste uit zichzelf en de organisatie halen.
  • Waar nodig is in samenwerking met collega trainers, organisatiedeskundige of coaches.
  • Desgewenst maatwerk dag-weekend of een geheel verandertraject.

We gaan niet meer bezuinigen op het nieuwe sociale kapitaal, maar investeren in het nieuwe werken!

We brengen de ‘Spirit’ (terug) in de organisatie!

Kennis en netwerk. In een duurzame samenleving zijn economische waarden en socialen waarde de balans van een duurzame ontwikkeling. De spirituele leiders noemen het de Yin & Yang. We moeten allemaal nadenken over onze bijdrage in deze samenleving. Kijk om je heen, hoe groot is jouw cirkel van invloed? Ben jij een leider? Een goede leider doet wat er gedaan moet worden, een slechte leider doet wat er gevraagd wordt. Wat is er nodig? Een duurzaamheidsagenda begint bij de mens, ons sociaal kapitaal, wat drijft jou?

Jumplogo Certified Partner

Een mooie methode om op ongecompliceerde wijze een organisatie systeem het vertrouwen terug te geven is vanuit de medewerkers zelf is JumpMovement.  In een Jump traject voel je je groeien en ervaar je je eigen intrinsieke kracht. Dat is toch iets waar  je trots op mag zijn? Dat is toch wat iedere organisatie wil?