In-Company Training

Schakel.1In-Company-Training Ontdek de kracht in Jezelf als Authentieke Leider brengt de mens weer terug in zijn kracht.  Geeft weer spirit binnen uw team of organisatie. Waar we ook zitten, iedereen is gelijk in deze werkmethode. De mens in de organisatie krijgt weer arbeidsvreugde, creëert passie en slagkracht, waardoor we een mentaal gezond resultaat kunnen boeken.

De mens is het Sociaal Kapitaal Een mens in zijn kracht is Winst Deze In-company Training
raakt leerprocessen van de individu op meerdere niveaus. Het succes van een organisatie wordt voor een groot deel bepaald door de mensen die er werken. De meerwaarde van In-Company trainingen voor de medewerkers ligt in de afstemming op de specifieke wensen, de situatie en de cultuur van de organisatie. De individu leert af te stemmen onder collega’s en het geleerde direct toe te passen. We luisteren en vragen door op knelpunt(en) van betrokkenen in een organisatie die elkaar beïnvloeden en de huidige situatie in stand houden. Leren van  en met elkaars vraagt vooral om een andere manier van kijken. “Als je doet zoals je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. We zijn in staat om alles te begrijpen, te analyseren en verbanden te doorzien om daarmee oplossingen neer te leggen voor de problemen. Maar om echt te veranderen is het niet voldoende om alleen maar met het hoofd bezig te zijn en cognitieve interventies in te zetten. Alle niveaus worden ingezet; het fysieke, mentale, emotionele en het energetisch niveau. Met name deze twee laatste gebruiken wij als opening door de inzet van vooral zeer praktische opdrachten en oefeningen die we laten aansluiten wat er nodig is om weer contact te maken met wat de cursist belangrijk vindt, waardoor alle niveaus in alle  systemen in balans komen.

De mens is het Sociaal Kapitaal Deze In-company Training raakt leerprocessen van de individu op meerdere niveaus.De voortdurende verbeteringen en aanpassing binnen organisaties zijn nog steeds waardevol, maar er is meer nodig. Het succes van een organisatie wordt voor een groot deel bepaald door de mensen die er werken. Dat meer is een bijna ongrijpbare factor van bewustzijn. De meerwaarde van In-company trainingen voor de medewerkers ligt in de afstemming op de specifieke wensen, de situatie en de cultuur van de organisatie. De medewerker leert af te stemmen onder collega’s en het geleerde direct toe te passen. De mens in zijn kracht is de winst van de organisatie!

Resultaat  Je wordt daadkrachtig, krijgt meer inzicht in jezelf en je patronen en leert deze om te buigen naar efficiënt en effectief gedrag. Je bent gefocust.

Met ‘Ontdek de kracht in Jezelf als Authentieke Leider’ haal je als organisatie vijf dagdelen van 3 uur binnen, maar we organiseren het graag buiten de muren van het bedrijf. In-Company Training geven wij vanaf 6 personen. Wij blijven met u in gesprek over uw waarde en doelstellingen rondom het team. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.