Eén op één coaching…..

Boot waterTransformatiecoaching voor persoonlijke ontwikkeling 

Tijdens een coachtraject is alles er op gericht om balans te krijgen, beter te functioneren, meer van jezelf te ont-dekken en op een creatieve en verhelderende manier te leren omgaan met situaties in het leven.

“Een echte doorbraak of transformatie in een mens of organisatie kan alleen maar plaatsvinden als de totale mens wordt aangesproken.” Ik geloof heilig dat we meer talenten zichtbaar kunnen krijgen door jezelf te blijven ont-wikkelen. 

Een coachingproces bestaat meestal uit 5 tot 8 sessies, waarbij een situatie zelf ingebracht wordt.  Je kunt dan denken aan vraagstukken die er zijn over; uitdagingen in je werk of relatie, vragen die de zingeving in je leven uitdagen op dit moment of een veel terugkomend dilemma, zoals je eigen grenzen niet aan kunnen geven.We gaan kijken naar wat jou bezighoudt, maar vooral ook wat je tegenhoudt.

In een persoonlijkheidsontwikkelingstraject werken we aan nieuwe doelen in jouw leven en kijken we naar jouw leefomgeving, zoeken we naar jouw uitdagingen om in actie te komen  en daarmee een krachtig impuls te geven aan jouw persoonlijke groei.

“Werken aan de verbinding met jezelf is werken aan de verbinding met die ander”. Het is een proces dat iedere dag voeding nodig heeft en wordt uitgedaagd… het blijft in beweging.