Netwerk

Ik werk graag co-creërend met een professioneel netwerk van gedreven collega trainers, kunstenaars, omdenkers en collega inspirerende coaches, die vol passie en met de juiste deskundigheid met inzicht, doelgerichtheid met behoud van regie en doortastendheid durven te confronteren. We zijn professionals met een integere, persoonlijke opstelling en intuïtie. Vrij snel kunnen we door de ongeziene processen, ZIEN welke dynamiek aanwezig is in een organisatie. Met wederzijds respect bekijken we welke bewegingen er gemaakt kunnen worden om een frisse gezonde kijk te krijgen op het geheel.

DUURZAME VERBINDINGEN:    Sol terra 25.   Samenwerking met lef voor diverse domeinen      Piet        JongerencoachEindhoven      Baksite      Paulissimo    logo nem foto  Sander van den Berg

T&T_zconAl vanaf 2001 ben ik werkzaam met Trends & Events Consultancy. Voor zakelijke bijeenkomsten, congressen of marketing activiteiten en of een combinatie die te maken hebben met veranderingsprocessen. Ik ben graag uw creatieve partner voor grote en kleine bijeenkomsten, communicatie uitingen en uitdagingen. Ik bied krachtige workshops, trainingen en creatieve work-outs aan, die van medewerker weer het kloppend hart van de organisatie maken. Voor referenties en activiteiten zie mijn linkedIn profiel.