Ik zelf

Transformatie Coach

Transformatie CoachZoals Ghandi sprak; “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien?” Sinds 2001 ben ik ondernemer en enkele jaren geleden heb ik mij de vraag gesteld; is dit het nu? Ik wil anders, mijzelf ook persoonlijk ontwikkelen en veranderingen op gang brengen. Werk aan de winkel!

Aan de NEM ben ik in drie jaar opgeleid tot Transformatie Coach in het begeleiden van diepgaande veranderingsprocessen. Vol trots en natuurlijk met de nodige uitdagingen voel ik mij als een vis in het water.

Als transformatiecoach, én met de geest van een ondernemer werk ik als procesbegeleiding voor de individu, het team of een organisatie. Waar nodig is in samenwerking met collega trainers, organisatiedeskundige of coaches. Desgewenst maatwerk dag-weekend of een geheel verandertraject. Ik heb een natuurlijke drang om mensen aan te sporen tot het nemen van nieuwe stappen waar ze het anders willen en trouw te blijven aan hun eigen talent en kernwaarden.

Energie krijg ik als ik in echte verbinding met mijzelf en met de ander ben en dat wil ik graag teruggeven. Ik heb passie voor ontwikkeling en ik ben een gezegend mens met mijn zoon Teun en man Jurgen.

“Je kunt de stroom niet veranderen…. Graag leer ik je met de golven te spelen…”