Jumpmovement

Wat beweegt onze organisatie? Hoe beweegt onze organisatie?

We willen vooruit. Misschien willen we graag dat er wat anders gaat gebeuren. Wil je als organisatie dat alle medewerkers stappen gaan maken op thema’s of doelstellingen zoals klantgerichtheid, omzetverantwoordelijkheid of Het Nieuwe Werken? Dat kan. De hele organisatie of afdeling kan met Jump in zeer korte tijd in beweging komen. Met een Jump stel jij jezelf vragen en krijg je ook antwoordHet Jump Programma is bij uitstek geschikt voor grote groepen medewerkers, maar kan ook op kleinere schaal ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan meer praktische organisatieproblemen zoals conflicten op de werkvloer en persoonlijke ontwikkeling in het algemeen.

Jump is een eenvoudige, laagdrempelige en concrete verandermethode die individuen binnen organisaties rondom een collectief doel in beweging brengt. Jump We gaan uit van de eigen kracht en motivatie van personen en organisaties en maken hen persoonlijk verantwoordelijk voor, en trots op hun eigen ontwikkeling.

Jump is bedacht door organisatiedeskundige Ineke Hurkmans. Ze ontdekte dat traditionele verandermethodes weinig effect hebben op de intrinsieke motivatie van mensen om de dingen daadwerkelijk anders aan te pakken. En dat trainingen vaak niet voor doorbraken in dagelijkse patronen zorgen. Daarom ontwikkelde ze Jump: dé methode voor organisatieverandering vanuit persoonlijke motivatie, door medewerkers zelf geïmplementeerd.

Het Jump Programma kan gericht worden op elk managementprobleem. Het is eenvoudig en effectief. De kracht schuilt er in dat de leden van een organisatie zelf het programma grotendeels uitrollen en dat alle leden van die organisatie (bedrijf, instelling of afdeling) meedoen.

Jump motiveert uw medewerkers intrinsiek. Door dat een hele groep collega’s dit samen ervaren ontstaat er een wisselwerking. Het zelf organiserend en daardoor heel krachtig. De begeleiding van externe blijft beperkt, daardoor worden de stappen daadwerkelijk vanuit de mensen zelf gezet en zal het beter verankeren. Wilt u meer weten? Dan is er eigenlijk maar één goede manier; Bel en we maken samen een Jump !